Perun sanani. Sanan peruni. Ei se tunnottomuus ole pysyvää koskaan. Ahdistus on ja pysyy. Itkuvapinat tulivat takaisin, enkä ehkä koskaan ole tuntenut masennustani näin raakana kuin nyt. On kauheaa huomata, ettei ihan oikeasti enää jaksaisi elää ja yrittää. Kipukammoisena ja lähimmäisilleen velvollisena ihmisenä minä kuitenkin roikun tässä olemassaolon siivessä kiinni, hiivin omassa mörkökammiossani ja katoan kohta kai kokonaan. Pahinta on, että en halua tätä. Olen oikeasti taistellut. Olen oikeasti halunnut takaisin hyvään oloon. En saa kicksejä angstisesta kirjoittelusta, sosiaalipornoisesta revittelystä, säälistä ja turvallisesta kanssamasentuneiden nettiyhteisöstä, vaan haluaisin vihdoin elää kuin ikäiseni ihminen. Se vaan näyttää mahdottomalta. Työnnän ajatuksia pois, mutta ei. Kaipaan ihan kauheasti Miestäkin taas. Mies ja Elämäni rakkaus sekoittuvat unessa ja todellisuudessa toisiinsa, enkä enää tiedä mitä on oikeasti tapahtunut ja olenko ehkä kuvitellut molemmat. Nykyinen tilani on niin hävettävä, että kauppaan on luimittava kiertoteitä huppu silmillä, etten vaan törmää kumpaiseenkaan. Kotona sitten itken peittoni räkään limaan ja kyyneliin, syön itseni turvoksiin ja hyperventiloin.

Lääkärille asti en tällä viikolla päässyt. Enkä psykotädille. Juon ja syön masennukseeni, enkä kestä enää tätä kierrettä. Jääkaappiin varaan oikeasti hyvää täysipainoista ja terveellistä syötävää, koitan kiertää siiderihyllyt kaukaa, mutta aina sorrun teollisesti tuotettuun liian hyvään mutta tyhjään paskaan ja dokaan iltani kadehtien muiden elämää. Aamulla odottaa saastainen koti, harmaa ja sateinen talvi, raastava yksinäisyys, tyydyttämätön nälkä ja ammottava todellisuus: olen hukassa hukassa hukassa.

Olen tullut vaiheeseen, jossa olen neuvoton ja välinpitämätön. En ole "osastokamaa", kahden lääkärin luokituksen mukaan, vielä. Ja vaikka olisinkin, mitä sitten? Merkityksiä. MERKITYKSIÄ!! Mistä minä niitä saan, niitä minä edelleen peräänkuulutan.

On järjetöntä yrittää selittää tätä pahaa oloa sanoiksi. Kuulostan vain typerältä ja säälittävältä.